Packningsinstruktioner

Här kommer jag att visa hur man bäst packar paket och postpåsar.

Oftast är det du som säljare som packar och skickar ett paket till mig, då är det ju så klart väldigt bra om paketet, och inte minst, innehållet kommer fram till mig.

Tar man sig bara lite extra tid, det tar ungefär 5-10 minuter att packa ett paket, så säkerställer man att paketet med innehåll kommer fram intakt.

Här kommer några tips på hur jag brukar packa och jag har aldrig haft ett endaste litet problem med mina paket och då har jag skickat hundratals.

Packa paket:

 

1: Lägg mynten i t ex en vanlig frys/plastpåse och tejpa sen ihop den hårt, och när jag skriver hårt, så menar jag hårt, man får helt enkelt ta i lite :). Skaka paketet och lyssna så att det inte hörs något myntskrammel, om inte, perfekt, fortsätt till steg 2. Om det skramlar eller låter mynt, tejpa mer och hårdare tills paketet inte låter, detta är det viktigaste steget så var noga.

2: Rulla in paketet i t ex en tidning.

3: Lägg ner paketet i paketet och fyll på med fyllnadsmaterial, t ex ihopskrynklade tidningspapper.

4: Stäng igen paketet och skaka det, här ska det inte hända någonting, dvs paketet i paketet ska inte röra sig och det ska inte låta något om paketet, rör sig det lilla paketet vid det här testet så måste det fyllas på med fyllnadsmaterial.

5: Heltejpa sen paketet, nu är det klart för att skickas på ett säkert sätt.